04/09/2019 | Zesde editie van het Starterscafé Rotterdam!

Geplaatst op: 12 september 2019

Op 4 september vond alweer de zesde (en zeer succesvolle) editie van Starterscafé Rotterdam plaats! Op de prachtige locatie van Spare Space in Rotterdam stond deze keer het thema 'Ways to grow your business' centraal. De drie sprekers Karlijn Kwint, Anne van Leent en Hebe Illing hebben alledrie in hun workshops een andere manier belicht van hoe jij als ondernemer je business kunt laten groeien.

Karlijn Kwint is businesscoach en adviseur. Zij heeft een workshop gegeven over het vol krijgen van je agenda met afspraken met potentiële klanten en hoe je deze vervolgens binnenhaalt door middel van verschillende verkooptechnieken!

Anne van Leent is social media expert en heeft zich met haar workshop dan ook helemaal gericht op social media en hoe je hiermee kunt groeien. Hoe vaak moet je iets posten? Hoe werken advertenties? Hoe krijg je meer bereik? Veel bruikbare tips voor ondernemers die meteen in de praktijk gebracht kunnen worden!

Hebe Illing is meet-expert en helpt met haar bedrijf ondernemers om hun data binnen de organisatie meetbaar en inzichtelijk te maken. Veel ondernemers beschikken over meer data dan zij denken, maar wat kun je hier nu eigenlijk mee? Wat is wel belangrijk om te meten en wat niet? Hebe Illing gaf de antwoorden op hoe je deze data handig in kunt zetten voor het groeien van je business.

Wij willen alle ondernemers bedanken voor hun komst en de sprekers voor hun mooie bijdrage. Hopelijk tot de volgende! Houd onze website en social media in de gaten voor meer info over het volgende event!

'GROW THROUGH,

WHAT YOU GO THROUGH'

Foto's door: Staaij Studio

Starterscafé Rotterdam is mede mogelijk gemaakt door  

Starterscafé Rotterdam is mede mogelijk gemaakt door  

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Centrale Bibliotheek, ingang theater

Hoogstraat 110   3011 PV Rotterdam

info@starterscaferotterdam.nl

© 2020 Starterscafé Rotterdam