02/04/2019 | Vierde editie van het Starterscafé Rotterdam!

Geplaatst op: 10 april 2019

Een bijzondere locatie en een succesvolle nieuwe editie van het Starterscafé Rotterdam. Alle starters en sprekers hebben bijgedragen aan een leerzame, gezellige en nuttige avond!

 

Het event werd voor het eerst georganiseerd op de nieuwe locatie van Spare Space. Spare Space is dé testlocatie voor nieuw ondernemerschap. Zij bestaan uit een jong en ambitieus team dat ondernemers graag helpt hun doelstellingen te bereiken. Het nieuwe clubhuis zal onder andere beschikken over flexwerkplekken en kantoorruimtes. Ideaal voor startende ondernemers die alles op alles willen zetten om hun onderneming te laten slagen!

 

Tijdens deze editie van het Starterscafé Rotterdam stond het thema ‘Hoe blijf je fit?’ centraal. Zowel fysiek als financieel. Allereerst heeft lifestyle- en voedingscoach Joran Broer een inspirerende talk gehouden vol met tips over het creëren en behouden van een gezonde levensstijl. Essentieel voor drukke startende ondernemers!

 

Naast fysiek fit zijn is het ook heel belangrijk dat je bedrijf financieel gezond is natuurlijk! André Dolsma, commercieel manager van Qredits, kwam daar meer over vertellen tijdens het Starterscafé. Zo gaf hij praktische tips over het aanvragen van een krediet, wanneer dit bij de gewone bank niet lukt.

 

Al met al een zeer geslaagd event! Wij willen nogmaals de sprekers, het team van Spare Space en natuurlijk alle startende ondernemers bedanken voor jullie komst en bijdrage! Meer informatie over de volgende editie zal snel op de website verschijnen. Houd ook onze social media goed in de gaten voor updates. Tot snel!

'DOEN IS DE BESTE VORM VAN LEREN'

Foto's door: Staaij Studio

Starterscafé Rotterdam is mede mogelijk gemaakt door  

Starterscafé Rotterdam is mede mogelijk gemaakt door  

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Centrale Bibliotheek, ingang theater

Hoogstraat 110   3011 PV Rotterdam

info@starterscaferotterdam.nl

© 2020 Starterscafé Rotterdam